1. Personen onder de 16 jaar hebben de toestemming van een ouder of wettelijke voogd nodig om deel te kunnen nemen aan de Actie.
  2. Move your world heeft slechts een faciliterende rol en kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor handelen of nalaten van een deelnemer aan de campagne KOM IN ACTIE!
  3. Move your world is niet verantwoordelijk voor mogelijke ongevallen tijdens het uitvoeren van de acties.
  4. Over de actie: Jullie doen iets voor een ander/de omgeving. De ander is geen familie/vriend. Jullie actie mag nooit ten kosten gaan van iemand anders of het milieu.
  5. Je maakt een duidelijke foto of video van jullie actie waarop te zien is wat jullie doen voor de ander.
  6. Vraag altijd toestemming aan mensen als je ze op de foto of film wilt zetten.
  7. Je kan t/m 1 juli 2019 je foto of video delen op instagram via #KOMINACTIE. Hierna gaan wij de prijswinnaars bekend maken. Heb je geen instagram account? Geen probleem! Mail dan een leuke foto of een filmpje van de actie naar het e-mailadres onder aan deze pagina.
  8. Belangrijk: volg @Stichting.Move op instagram indien je account op privé staat zodat wij jou een bericht kunnen sturen.
  9. Wij verdelen 2x 4 kaartjes voor een pretpark naar keuze in Nederland. Doe je actie dus met een groepje van maximaal 4 personen (een kleiner groepje mag dus ook).
  10. De twee winnende groepjes krijgen uiterlijk 10 juli 2019 bericht.
  11. Er kan uitsluitend worden gekozen voor een pretpark in Nederland.
  12. Deelnemers aan de actie zijn: leerlingen op het middelbaar onderwijs. Acties die worden ingezonden door mensen die niet ingeschreven staan op een middelbare school als leerling maken geen kans op het winnen van de prijs.
  13. De prijswinnaars worden gekozen door twee medewerkers vanuit Stichting Move. De keuze wordt gebaseerd op de creativiteit van de actie en de mate van impact van de actie.
  14. Wij hanteren geen maximum aan de inzendingen.
  15. Wij nemen contact op via Instagram met de winnende groepjes door een privé berichtje te sturen. Als je je inzending via de mail hebt gedaan ontvang je een mailtje van ons.
  16. Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met deze actievoorwaarden.