Asset 7Asset 3Asset 4
  • Home
  • Move 15 jaar

Wat begon in 2009 met 3 oprichters en één project, is uitgegroeid tot een organisatie van rond de 30 medewerkers, 15 steden en honderden projecten. 

In de afgelopen 15 jaar hebben we samen met partners, fondsen, scholen, studenten én natuurlijk kinderen en jongeren een verschil gemaakt in de samenleving. Met onze projecten hebben leerlingen iets goeds gedaan voor een ander of voor hun buurt, en daarmee hun talenten ontwikkeld en ingezet.

Uniek aan onze projecten is de verbinding die wij leggen tussen studenten en leerlingen. Wij geloven dat ontmoeting tussen deze verschillende groepen zorgt voor een betere toekomst. Door bubbels te doorbreken, leefwerelden te vergroten en vooroordelen te verminderen. 

Uit ons impactonderzoek komt naar voren dat kinderen en jongeren zich na deelname aan een project zelfverzekerder voelen, en dat studenten zich meer verbonden voelen met de wijk. Inmiddels bieden wij vijf verschillende projecten aan. 

Dit jubileumjaar vieren we door stil te staan bij hoogtepunten van de afgelopen jaren. Op 16 april vieren we onze verjaardag met een lustrumfestival, waarbij iedereen die bijdraagt aan het verwezenlijken van onze missie van harte welkom is. Bekijk de uitnodiging en meld je hier aan. 

Op naar de volgende 15 jaar!