Nu je veel thuis zit, beweeg je misschien ook wat minder dan normaal. Daarom maakten studenten van Move toffe sportlessen zodat jij thuis kunt bewegen en nieuwe sporten kunt leren kennen: Move moves!

Move jij mee? Bekijk snel de video’s!
we like to move it move it!

Work out met TSR Vidar

Studenten van TSR Vidar maakten deze actieve video voor jullie. Doe je sportkleren aan, pak wat water, schuif de meubels aan de kant en kom in actie!

Sportganzenbord

Studenten van basketbalvereniging SBU maakten een video voor jullie om kennis te maken met basketbal. In de video vertelt student Twan vanalles over basketbal én hij bedacht samen met medestudenten een leuk spel om thuis te sporten: sportganzenbord!

Wat heb je nodig? Een bal, flesje water, wc-papier, fruit en een stel dobbelstenen. Bekijk de video voor de verdere uitleg! Klik hieronder om het ganzenbord te downloaden zodat je zelf ook mee kunt doen.

Dans met Studance

Zin om te dansen? Doe mee met Studance! Een half uur uit je dak op de leukste liedjes én nieuwe danspasjes leren. Zien we ze terug op TikTok?

Fit met Phocas!

Thomas en Paulette van roeivereniging Phocas in Nijmegen geven jullie een leuke sportles: een warming up, spelletjes en een leuke afsluitende activiteit.