Kom bij ons werken!

Word jij onze nieuwe collega? Er zijn verschillende mooie vacatures bij Stichting Move.

Move zoekt een enthousiaste aanpakker in Rotterdam die onze projecten gaat opzetten en uitbouwen. Weet jij hoe je studenten, scholen en maatschappelijke partners kunt activeren om met ons mee te doen en hoe je studenten het best kunt begeleiden? Reageer snel op de parttime vacature (24 uur)!

Ben jij bijvoorbeeld student en op zoek naar leuk, betekenisvol vrijwilligerswerk om duizenden jongeren op het vmbo te laten ontdekken wat ze waard zijn? Word dan trainer bij Move your world!

Ben je op zoek naar een uitdagende stage en wil jij helpen Move your world tot een succes te maken? Bekijk dan de vacature voor een stagiair.

We kijken uit naar je sollicitatie!