Kom bij ons werken!

Word jij onze nieuwe collega? Er zijn verschillende mooie vacatures bij Stichting Move.

Ben jij een expert op het gebied van HR? Lijkt het je leuk om jouw opgedane kennis en ervaring in te zetten bij een ambitieuze sociale onderneming? Bekijk dan snel onze vacature voor een HR officer!

Move zoekt een enthousiaste aanpakker in Groningen die onze projecten gaat opzetten en uitbouwen. Weet jij hoe je studenten, scholen en maatschappelijke partners kunt activeren om met ons mee te doen en hoe je studenten het best kunt begeleiden? Reageer snel op de parttime vacature (24 uur)!

En er is meer: ben jij student en op zoek naar leuk, betekenisvol vrijwilligerswerk om duizenden jongeren op het vmbo te laten ontdekken wat ze waard zijn? Word dan trainer bij Move your world!

Ben je op zoek naar een uitdagende stage? Bekijk dan de 2 vacatures om stage te komen lopen bij Move.

We kijken uit naar je sollicitatie!