Koning Willem-Alexander op bezoek bij jubileum stichting Move

Wij zijn zeer vereerd en trots dat Zijne Majesteit de Koning dinsdagmiddag 8 oktober aanwezig was bij de viering van ons tienjarig bestaan. Koning Willem-Alexander ging tijdens zijn bezoek in gesprek met schoolkinderen en studenten die hebben meegedaan met onze projecten. Ook woonde de Koning een workshop van stichting Move bij. Tijdens deze workshop maakten deelnemers kennis met de verschillende methodes die Move al tien jaar met succes in haar projecten gebruikt.

Groepsfoto jubileum stichting Move koning Willem-Alexander
Koning Willem-Alexander op bezoek bij het 10-jarig jubileum van stichting Move. Foto: Hustle creatives

Benieuwd naar de foto’s? Ga snel naar onze Facebook-pagina!