Move ontwikkelt nieuwe burgerschapsbijsluiter

In maart 2024 publiceerde de SLO de kernconceptdoelen voor het burgerschapsonderwijs. Wij ontwikkelden een burgerschapsbijsluiter waarin we uitleggen hoe de projecten van Move aansluiten op deze kernconceptdoelen. Bekijk de bijsluiter hier!

Move geeft ook workshops voor scholen over burgerschap en hoe je burgerschapsonderwijs kunt vormgeven. Bijvoorbeeld door te helpen bij het opstellen van een doorlopende leerlijn. We werken actief samen met andere stichtingen binnen het Samenwerkingsverband Kansengelijkheid en Burgerschap (SKB). Daarom kunnen we je ook adviseren over de inzet van andere burgerschapsprogramma’s. Move werkt ook actief samen met het Expertisepunt Burgerschap: zij delen veel relevante informatie en kennis op het gebied van burgerschap en geven gratis advies aan scholen.

Neem contact op via info@stichtingmove.nl om te bekijken wat we voor jouw school kunnen betekenen.