Asset 7Asset 3Asset 4

Steun Move met Kinderpostzegels


Veel scholen doen aan het begin van het schooljaar mee aan de Kinderpostzegelactie! Vorig jaar konden scholen voor het eerst geld ophalen voor Move, waardoor wij nog meer projecten met basisschoolleerlingen en studenten konden opzetten.

OBS de Pyramide uit Amsterdam verzamelde vorig jaar maar liefst 920 euro voor Move met hun Kinderpostzegelactie!

Ook meedoen?

Ook dit jaar kunnen scholen weer voor Move kiezen! Geef vóór de start van de Kinderpostzegelactie op 24 september 2019 jullie keuze door via het Scholenportaal van Kinderpostzegels. Alvast heel erg bedankt!

Klik hier om Move te steunen met jullie Kinderpostzegelactie

 

Meer informatie

Kiezen jullie voor Move? Super! Vul dan op het scholenportaal van Kinderpostzegels alle gegevens rondom de Kinderpostzegelactie in. Kies in het schoolprofiel bij ‘Lokaal besteden’ voor de optie ‘Project dichtbij’, dan verschijnt Stichting Move ook als keuzemogelijkheid in de lijst.

Met Lokaal besteden betrekt Kinderpostzegels scholen, zowel kinderen als leerkrachten, meer bij het doel van de actie. Zij mogen meebeslissen naar welke projecten voor hulp aan kwetsbare kinderen (een deel van) de opbrengst gaat. De school kan kiezen uit projecten die Kinderpostzegels heeft geselecteerd maar ook een eigen doel indienen voor een project in de regio.

 


Meer nieuws