Asset 7Asset 3Asset 4

MOVE HEEFT EEN NIEUWE DIRECTEUR


Vanaf januari is Jony Ferket gestart als nieuwe directeur! Michiel Bodt zal aan haar echt het stokje overdragen als hij in maart afscheid neemt.

“Met veel trots kan ik mededelen dat Jony Ferket de nieuwe directeur van Move is. Jony werkt al twee jaar voor Move en heeft de organisaties goed leren kennen. Ze is een zeer creatieve duizendpoot die met haar ervaring en netwerk Move echt weer een stap verder kan brengen. Sinds begin januari werken Jony en ik samen in de directie en ik vind het super leuk en knap om te zien hoe ze alles voortvarend oppakt. Ik wens haar de komende jaren dan ook veel succes om Move klaar te maken voor de volgende professionaliseringsstap richting het zijn van een strategische samenwerkingspartner!” aldus Michiel Bodt.

Sinds 2009 werkt Move aan meer kansengelijkheid. We zijn gegroeid van kleine projectorganisatie in Utrecht naar een niet weg te denken landelijke samenwerkingspartner op het gebied van burgerschapsonderwijs. In al onze projecten voor kinderen en jongeren staat ontmoeting centraal. In 2022 gaan we voor 6000 kinderen en 1000 studenten aan de slag!


Meer nieuws