Asset 7Asset 3Asset 4

Oprichter Move keert terug als directeur


Michiel Bodt is per direct begonnen als directeur bij stichting Move. Hij richtte precies tien jaar geleden Move op, samen met Thekla Teunis en Hanneke Schreuders. Na vijf directiejaren bij Move werd Michiel strategieconsultant bij Kirkman Company, richtte hij de Stichting Social Impact Factory op en deed hij projecten voor onder andere het Kadaster, Dance4Life en Simavi.

“Ik vind het een grote eer en uitdaging om bij Move terug te keren. Sinds de oprichting heeft Move een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Begonnen als Utrechts studenteninitiatief, is Move uitgegroeid tot een professionele organisatie die landelijk actief is met projecten op basisscholen en op het vmbo. De afgelopen vijf jaar heeft Jacco van Mersbergen, samen met het team, Move echt als een huis neergezet. Ik verheug me erop in de komende jaren, samen met mijn getalenteerde collega’s en alle vrijwilligers, Move door te ontwikkelen en nog meer mooie ontmoetingen en verbindingen aan te jagen in onze polariserende samenleving,” aldus Michiel.

10-jarig jubileum

Michiel komt terug op een mooi moment. Move bestaat in 2019 namelijk tien jaar en het wordt een jubileum vol feestelijke activiteiten. “Alle partners en betrokkenen worden uitgenodigd om te vieren dat wij samen al tien jaar impact maken en werken aan het creëren van essentiële verbindingen in onze samenleving” aldus Michiel. “We zijn al druk bezig er een schitterend feest van te maken met bijzondere gasten.”

Op de hoogte blijven van alle feestelijke activiteiten tijdens het jubileum? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Foto: Buro JP


Meer nieuws