Asset 7Asset 3Asset 4

Delft

Bernadette Mariaschool in actie voor de wijk!


Studenten van het Delftsch Studenten Corps gaan samen met leerlingen van de Bernadette Mariaschool iets terug doen voor de wijk. Bekijk hier alle updates van dit project!


Project updates

Buurtfeest voor de bewoners van Wippolder

Wat een heerlijke verrassing was het, dat de thermometer op 17 juni rond het middaguur de 30 graden aantikte! Het was daardoor wel even zwoegen om het springkussen op te zetten en nog een laatste keer de dansjes in te studeren, maar om 2 uur was de klas er helemaal klaar voor. Met hulp van de acht studenten van het Delfts Studenten Corps hadden zij in de weken ervoor allerhande voorbereidingen getroffen voor de grote dag: van popcornkraam tot goochelaar en van schminken tot barbecueën. Alle ouders en buurtbewoners in de omgeving van de school waren uitgenodigd. De dag eindigde met een spannend voetbaltoernooi, dat ook alle aanwezige studenten in beweging bracht!

Kristie Goorden

Meer projecten uit Delft

Welkom! De website van Move gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met onze cookies.