Asset 7Asset 3Asset 4

Utrecht

De Rietendakschool en Veritas in actie!


Leerlingen van de Rietendakschool komen samen met studenten van Veritas in actie om hun buurt een boost te geven! Bekijk snel alle updates van dit project!


Project updates

De wijk in!

Vandaag waren we voor de tweede keer bij groep 7 van de Rietendakschool. We zijn verder gegaan met het thema natuur en milieu. We zijn de wijk in gegaan om buurtbewoners te vragen wat ze van de natuur en het milieu in de wijk vinden. De kinderen hebben gevraagd wat de bewoners bijvoorbeeld vonden van het afval op straat en van de bomen in de wijk. Hierna zijn de kinderen gaan nadenken wat ze er met zijn allen aan kunnen doen om de wijk te verbeteren. De kinderen zaten vol ideeën en uiteindelijk hebben we met z’n allen besloten dat we een buurtfeest gaan organiseren om mensen bewuster te maken van de natuur en milieu in de wijk. De kinderen waren heel enthousiast en gaven aan er heel veel zin in te hebben!

Olatz

Meer projecten uit Utrecht

Update plaatsen

Voer hier het wachtwoord in om een projectupdate toe te voegen

Welkom! De website van Move gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met onze cookies.