Asset 7Asset 3Asset 4

Move in Amsterdam

Leerlingen van de St. Lukasschool komen in actie!


Leerlingen van de St. Lukasschool komen samen met studenten van Nereus in actie voor de wijk! Lees snel verder wat ze van plan zijn.


Project updates

Buurt opruimen met behulp van TikTok? Missie voltooid!

Op 25 juni hadden de leerlingen van Lukasschool in Amsterdam-West hun eindevent en dit is goed geslaagd. De leerlingen hebben afval opgeruimd in de buurt van hun school en mooie kunstwerken gemaakt van oude spullen. Ze hebben ook samen met de studenten een leuke TikTok gemaakt om de wereld mee te inspireren. Achteraf waren de leerlingen heel tevreden met het project en hun eindevent. Ze waren het met elkaar eens dat het een leuk en creatieve manier was om hun buurt op te ruimen. Nu kunnen ze lekker ontspannen en genieten van hun zomervakantie wetend dat ze absolute toppers zijn!

 

 

Vongai

De wijk opruimen met de hulp van tiktok?

Ondanks de hitte en het feit dat het vrijdag middag was, zaten de leerling geduldig en nieuwsgierig naar de studenten te luisteren. Ze hebben nagedacht over hun talenten via een talentenquiz en met elkaar een top brainstorm sessie gehad over hun eindevent. Met trots brachten ze ideeën naar voren over hoe we afval opruimen leuk kunnen maken en hoe we afval in iets moois kunnen omtoveren. Hun plan? De wijk schoonhouden met de hulp van de populaire app Tiktok! Benieuwd naar hun eindproduct? Stay tuned!

Vongai batidzirai

Meer projecten uit Move in Amsterdam