Asset 7Asset 3Asset 4

Utrecht

Fruitfestival in Overvecht


De kinderen van OBO de Klopvaart wilden graag iets doen om de gezondheid van de wijk Overvecht te verbeteren. Tijdens de wijkverkenning kwamen er allerlei verschillende ideeën voorbij, maar uiteindelijk besloten ze om een Fruitfestival te organiseren voor de hele wijk. Iedereen is uitgenodigd, zo maken zij de wijk een beetje gezonder.


Project updates

De tentamentrap

‘Wow, wat is het hier groot!’ Leerlingen van OBO de Klopvaart lopen verbaasd rond op de Universiteit Utrecht​. Studenten van USVV Odysseus ’91​ laten hen vandaag hun studentenleven zien. Naast lekker voetballen krijgen ze ook een rondleiding over de Uithof. Student Jur vertelt: “De trap leidt naar de tentamenzaal en heeft hele onhandige treden zodat je even niet denkt aan het tentamen dat gaat komen, maar alleen aan dat je niet moet struikelen.”

Myrte

Groep 7 OBO de Klopvaart kiest voor fruitfestival!

Op 26 april was het dan eindelijk zo ver: groep 7 mocht kiezen met welk project ze de gezondheid in de buurt wilden verbeteren. Na een stemronde werd, met volle overtuiging, gekozen voor een fruitfestival. Na deze stemming werd de klas opgedeeld in vier groepen, door middel van een kleurentest met lastige vragen. Elke groep is verantwoordelijk voor een deel van het fruitfestival. Toen de groepjes bekend waren, werd alvast gekeken naar de functie van elk groepje. De blauwe groep begon alvast met de begroting, terwijl de oranje groep al mooie plannen had voor de uitnodigingen. In de groene groep werd meteen gekeken naar een boodschappenlijstje, dat dankzij de begroting van de gele groep gemaakt kan gaan worden. Dankzij deze sessie is groep 7 al goed op weg om een schitterende dag te organiseren, die je natuurlijk niet wil missen!

Bas Bos

Meer projecten uit Utrecht

Update plaatsen

Voer hier het wachtwoord in om een projectupdate toe te voegen

Welkom! De website van Move gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met onze cookies.