Asset 7Asset 3Asset 4

Tilburg

OBS De Sleutel komt in actie!


Samen maken leerlingen van OBS De Sleutel en psychologie studenten van Compex de wijk een stukje mooier! Op deze manier leren ze elkaars leefwereld kennen. Blijf op de hoogte van dit project en bekijk snel de projectupdates! 


Project updates

Tilburg in beweging

OBS De Sleutel is samen met studievereniging Complex van psychologie bezig met een project om de buurt gezonder te maken en meer in beweging te brengen. We hebben tot nu toe twee keer samen gezeten om tot een mooi plan te komen. De eerste keer hebben we elkaar een beetje leren kennen, waarbij we o.a. een quiz hebben gedaan over het studentenleven, en de tweede keer zijn we de buurt in gegaan om mensen te interviewen. Dit heeft de groep super netjes gedaan en er werd gezegd dat alle mensen die ze spraken erg vriendelijk waren. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing, maar hier zullen jullie snel meer over horen!

Eline

Meer projecten uit Tilburg

Update plaatsen

Voer hier het wachtwoord in om een projectupdate toe te voegen

Welkom! De website van Move gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met onze cookies.