Rotterdam

Een bont buffet

Groep 8 van de Arentschool en studenten van Criminologie In Actie organiseren een smakelijk buffet voor iedereen in Kralingen-Crooswijk. De hele klas bezit namelijk een grote passie voor het klaarmaken en opeten van eten. Mohammed: ‘Iedereen houdt van eten, en van gezelligheid!’ Ze maken het buffet samen met jongeren van Stichting Bont, die een verstandelijke of lichamelijke beperking hebben.

Gehoord tijdens de uitvoering

Jamal (11 jaar): “Het project was interessant, ik heb veel mensen uit de buurt leren kennen. Als je iets wil bereiken moet je samenwerken in de wijk!”

Student Jeffrey (20 jaar): “Ik ben trots op het feit dat we al deze partijen hebben samengebracht. Mensen in Crooswijk staan voor verschillende uitdagingen, we hebben gemerkt dat we elkaar goed kunnen helpen en fijn kunnen samenwerken!”

Meer projecten uit Rotterdam