Asset 7Asset 3Asset 4

Move in Tilburg

Twee groepen 7 van basisschool St. Hubertus aan de slag voor de wijk!


Twee groepen 7 van basisschool St. Hubertus en studenten van roeivereniging Vidar gaan aan de slag voor de wijk! Lees hier wat zij hebben gedaan.


Project updates

Twee groepen 7 samen aan de slag tegen afval!

De afgelopen maanden zijn de twee groepen 7 van basisschool Hubertus en studenten van roeivereniging Vidar aan de slag gegaan voor hun wijk. Het zat niet mee, want door tegenslagen met corona en een lockdown middenin het project werden studenten, docenten en kinderen uitgedaagd om digitaal samen aan de slag te gaan. Voor de kerstvakantie zijn ze samen begonnen en in het nieuwe jaar werd het project weer opgepakt. Met hulp van de docenten en opdrachten vanuit de studenten konden de kinderen toch in de klas aan de slag met het project en hebben zij uiteindelijk alsnog samen fysiek de afsluiting op school kunnen uitvoeren!

Om de wijk wat op te knappen werd er een middag lang afval opgeruimd! Zo maakten ze de buurt niet alleen schoner en mooier, maar ook veiliger. En laat Veiligheid en Vrijheid nou net het thema zijn geweest waarmee de kinderen graag aan de slag wilden.

De studenten hebben hard gewerkt om ondanks de beperkingen toch een leuke middag op te zetten met de kinderen en hebben halverwege het project ook nog een leuk kijkje in het studentenleven gegeven. Al met al een leuke samenwerking tussen studenten, kinderen en docenten!

commissie vidar

Meer projecten uit Move in Tilburg