Utrecht

Wijzer aan de Vecht vindt roken slecht!

Groep acht wilde in dit Move-project het heft in eigen handen nemen en een eind maken aan het roken rondom de school. Samen met studenten van studievereniging Perikles legden ze een rookvrije zone aan met zelfgetekende tegels, een bord en versierde bankjes.

Op het Jeugdjournaal!

Op 22 februari 2018 openden leerlingen uit groep acht van basisschool Wijzer aan de Vecht in Utrecht een rookvrije zone rondom hun school. En wat kregen ze een aandacht! De leerlingen vertelden vol trots aan o.a. het Jeugdjournaal, De Telegraaf, RTV Utrecht en Hart van Nederland hoe zij op het idee kwamen om dit project uit te voeren.

Meer projecten uit Utrecht