• Donatie als organisatie

Bedankt dat je een donatie wil doen aan Move namens jouw organisatie! Vul onderstaand formulier in of maak het bedrag direct over op NL42RABO0149873514 t.n.v. Stichting Move Utrecht.

Donatie als organisatie

Move als het jaarlijkse goede doel van jouw organisatie

Heeft jouw organisatie in het MVO-beleid staan zich te willen richten op een rechtvaardigere, gelijkwaardigere en inclusievere wereld? Move kan helpen jouw MVO-doelen te behalen. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe wij het jaarlijkse goede doel kunnen worden van jouw organisatie. Daarbij staat dus zeker niet alleen de financiële samenwerking, maar ook de inhoudelijke samenwerking voorop. Hoe kunnen wij samen impact maken?

asml eindhoven marathon sponsorloop

Move wordt onder meer gesteund door de volgende bedrijven

ASML .

ANBI STATUS

Stichting Move heeft een ANBI-status. Wanneer een goed doel een ANBI-status heeft, kun je een donatie doen met belastingvoordeel. Meer informatie over de belastingvoordelen vind je op de website van de Belastingdienst.