Asset 7Asset 3Asset 4
  • Home
  • Donatie als particulier

Bedankt dat je een donatie wil doen aan Move namens jouw organisatie! Vul onderstaand formulier in of maak het bedrag direct over op NL42RABO0149873514 t.n.v. Stichting Move Utrecht.

Donatie als particulier

Trude Maas-De Brouwer steunt Move al meerdere jaren.

“Ik draag Move een warm hart toe, omdat het de verbinding tussen studenten en andere jongeren tot stand brengt. Leerzaam voor de studenten en stimulerend voor de deelnemende kinderen en scholen.”

 

Steunen met belastingvoordeel

Je kunt jouw donaties aan stichting Move heel eenvoudig aftrekken van je belastbaar inkomen. Zo kun je tot de helft van je donaties van de Belastingdienst terugkrijgen. Jouw donatie aan stichting Move is met een schenkingsovereenkomst volledig aftrekbaar, ongeacht de hoogte van jouw donatie.

Wanneer een goed doel een ANBI-status heeft, kun je een donatie doen met belastingvoordeel. Stichting Move heeft een ANBI-status. Meer informatie over de belastingvoordelen vind je op de website van de Belastingdienst.

Steun ons voor meerdere jaren

Wil jij Move meerdere jaren steunen? Dat is geweldig! Ieder jaar in april nemen wij contact op met onze donateurs voor de jaarlijkse donatie. In dit geval kan het handig zijn om een schenkingsovereenkomst af te sluiten. Neem contact op met Isabella (isabella@stichtingmove.nl).