Asset 7Asset 3Asset 4
  • Home
  • Grote giften

Grote giften

Informatie projecten

Afhankelijk van de hoogte van jouw donatie kunnen wij een project uitvoeren. Met een bijdrage van 1.000 euro kunnen wij 15 kinderen deel laten nemen aan het Move in 1 dag-project waarmee ze in één dag samen met studenten een actie opzetten voor een ander of de wijk.

Met een bijdrage van 2.200 euro kunnen wij 5 Move Maatjes aan elkaar koppelen. Deze groep 8-leerlingen en studenten gaan 1-op-1 met elkaar aan de slag en opzoek naar welke middelbare school het beste bij de groep 8-leerling past.

Met een bedrag van 3.000 euro kan Move twee groepen vmbo-leerlingen in actie laten komen met Move your world. In dit project ontdekken jongeren hun talent en hoe zij die kunnen inzetten voor hun omgeving.

Met een donatie van 6.000 euro kunnen we ons Move je buurt-project op het basisonderwijs uitvoeren. Daarmee komen kinderen met studenten in actie voor de wijk.

Met een hoger bedrag, zoals 11.500 euro, kunnen wij de volledige Move Leerlijn uitvoeren of de organisatie Move verder doorontwikkelen voor meer impact op kinderen en jongeren.

 

Extra’s

Als grote donateur ben je voor Move extra speciaal. Wij waarderen je gift enorm. Daarom zetten wij ons graag in voor iets extra’s. Zo krijg je een contactpersoon aangewezen binnen de organisatie, die ervaringen kan delen over de projecten. We zoeken naar een contactpersoon die bij jou past, zo mogelijk bij jou in de buurt. Dichtbij huis impact maken, dat is fijn.

Ook organiseren we jaarlijks een evenement waar je als grote donateur voor wordt uitgenodigd. Bijvoorbeeld een jubileumfeest, een Open Dag of een netwerkgelegenheid. Je kunt ook een kijkje komen nemen bij een project.

We sturen je daarnaast jaarlijks leuke kaartjes. En als je er behoefte aan hebt, kun je ons volgen door je te abonneren op onze nieuwsbrief. Het jaarverslag ontvang je sowieso!

 

 

Steunen met belastingvoordeel

Je kunt jouw donaties aan stichting Move heel eenvoudig aftrekken van uw belastbaar inkomen. Zo kun je tot de helft van je donaties van de Belastingdienst terugkrijgen. Jouw donatie aan stichting Move is met een schenkingsovereenkomst volledig aftrekbaar. Ongeacht de hoogte van jouw donatie.

Wanneer een goed doel een ANBI-status heeft, kun je een donatie doen met belastingvoordeel. Stichting Move heeft een ANBI-status. Meer informatie over de belastingvoordelen vind je op de website van de Belastingdienst.

 

Steun via nalatenschap

Nalaten aan Move is nalaten aan de toekomst. Wij zetten ons dag in dag uit in voor een eerlijkere samenleving voor kinderen, jongeren en studenten. Door hen met elkaar in verbinding te brengen, ontstaan er mooie momenten en krijgen zij inzicht in de kansen die er voor hen zijn. Met het nalatenschap kunnen wij de generatie van morgen, de jonge veranderaars, zich optimaal laten ontwikkelen.

Via een notaris kun je ervoor zorgen dat er in jouw testament de juiste uitgangspunten en bepalingen worden opgenomen om het nalatenschap aan Move te regelen. Je kunt op verschillende manieren het nalatenschap regelen, bijvoorbeeld door een erfstelling of legaat. Wij nemen graag contact met je op als je een nalatenschap overweegt en denken graag met je mee. Je kunt een mail sturen naar isabella@stichtingmove.nl.

 

Steun met een Fonds op Naam

Met een Fonds op Naam kun je stichting Move steunen. Een Fonds op Naam is een schenking aan een goed doel waarbij je jouw privé- of bedrijfsvermogen inzet. Bij Move besteden we de gift uit jouw Fonds op Naam goed. Van jouw persoonlijk contactpersoon zul je regelmatig updates ontvangen en een verantwoording over het project wat we met de bijdrage hebben kunnen uitvoeren.

De hoogte van de bijdrage en de duur worden vastgesteld in een overeenkomst. Overweeg je om een Fonds op Naam voor Move op te richten? Dan gaan wij graag met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen.

move medewerkers teamdag