Asset 7Asset 3Asset 4
  • Home
  • Steun ons met een actie

Met de donaties kan Move kinderen en jongeren die opgroeien met minder kansen laten ontdekken wat zij waard zijn. Dat is actie-waardig! Wil jij in de schoolvakanties een actie opzetten voor Move? Bijvoorbeeld een statiegeld-inzamel-actie, limonade verkopen op Koningsdag of een heitje-voor-karweitje bij de buren? Kom jij graag met jouw school in actie met een sponsorloop? Wil jij voor je verjaardag een goed doel steunen? Het kan allemaal!

Ja, ik doe mee met een actie

Contact:

isabella@stichtingmove.nl
06-51076929

Je kunt ons ook steunen met een bedrijvenactie. Move als hét goede doel van de jaarlijkse kerstactie? Of meedoen met het bedrijf aan een businessrun in de stad? Bij Move komt de donatie van jouw bedrijvenactie goed terecht. Wij besteden de donatie direct aan de uitvoering van onze projecten, waardoor kinderen en jongeren profiteren van de opbrengst die jij met jouw collega’s hebt opgehaald.

Als je contact met ons opneemt over jouw actie, kunnen wij langskomen en jouw actie in het zonnetje zetten op onze kanalen!

De opbrengst van je donatie kan overgemaakt worden op het rekeningnummer van stichting Move: NL42RABO0149873514.

Studenten voor gelijke kansen

Ieder najaar vindt de Studenten voor gelijke kansen actieperiode plaats. In deze periode worden studenten uitgedaagd een actie op te zetten voor Move en daarmee geld op te halen voor een gelijkwaardigere samenleving. Roeivereniging Skadi uit Rotterdam organiseerde zo een ‘rommelmarkt’. Studenten van Vindicat hebben in 2022 een padeltoernooi georganiseerd en andere studenten in Groningen organiseerden een kledingmarkt voor Move. Meedoen? Neem contact op met Isabella (isabella@stichtingmove.nl).

Uiteraard is het ook mogelijk om buiten de actieperiode om een actie op te zetten met jouw medestudenten voor Move.

Een goede tool om je actie mee op te zetten is GoFundMe. Met GoFundMe kun je gemakkelijk een inzamelingsactie starten voor jouw goede doel!