Ben je benieuwd op welke manier jouw school mee kan doen met Move your world? Vraag dan meteen de brochure aan met alle praktische informatie over dit project.

Je kunt ook bellen naar 030 – 227 26 17, het Move your world projectteam bespreekt dan graag alle mogelijkheden.

Ja, stuur mij de informatiebrochure van Move your world

EEN INITIATIEF VAN STICHTING MOVE

Move your world is een initiatief van Stichting Move. Stichting Move laat kinderen en jongeren in hun projecten ontdekken wat ze kunnen bereiken en welke impact ze op hun eigen leefomgeving kunnen hebben. Sinds 2009 heeft Move in 10 steden al bijna 350 Move-projecten met kinderen van basisscholen uit minder bedeelde wijken en studenten uitgevoerd. Meer informatie over onze basisschoolprojecten vindt u hier.

Met plezier zetten we deze ervaring nu in voor het project Move your world, waarmee we ons richten op jongeren op het vmbo.

Move your world wordt gesteund door