Ben je benieuwd op welke manier jouw school mee kan doen met Move your world? Vraag dan hieronder de brochure aan met alle praktische informatie over dit project.

Je kunt ook bellen naar 030 – 227 26 17, het Move your world projectteam bespreekt dan graag alle mogelijkheden.

Doe ook mee met Move your world
• Een positieve boost voor de leerlingen en de school;
• Een concrete invulling van burgerschapsvorming;
• Jongeren ontdekken hun talenten en ontwikkelen 21st century skills;
• Kleine investering met grote impact.

Ja, stuur mij de informatiebrochure van Move your world

EEN INITIATIEF VAN STICHTING MOVE

Move your world is een initiatief van stichting Move. Move zet zich in voor kinderen en jongeren van 10 tot 16 jaar die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. In onze doorlopende leerlijn van maatschappelijke projecten ontdekken zij hun talenten en welke waardevolle positie zij in de samenleving kunnen innemen.

Move begon in 2009 als studenteninitiatief in Utrecht en is inmiddels landelijk actief met projecten voor primair en voortgezet onderwijs. Al meer dan 16.000 kinderen en jongeren en 3.000 studenten deden mee aan een project.

Klik hieronder als je meer wilt weten over onze andere projecten.

Move your world wordt gesteund door