Stichting Move is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), dus giften zijn aftrekbaar van de belasting.

Naam: Stichting Move – Verzamel je kracht
RSIN: 820888722
Postadres: Postbus 85049, 3508 AA Utrecht

Doelstelling

Stichting Move organiseert projecten waarin studenten en kinderen uit aandachtswijken elkaar en elkaars leefwereld leren kennen en de kans krijgen hun talenten verder te ontwikkelen. Samen krijgen zij het eigenaarschap en de verantwoordelijkheid over het bedenken en uitvoeren van een kortlopend maatschappelijk project in de wijk.

Bestuurders

Voorzitter: Camiel Selker
Penningmeester: Len Tibben
Algemeen bestuursleden: Michiel Bodt, Aleid Wolfsen
Secretaris: Emma Rotman

De leden van het bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op een vergoeding van de kosten die zij maken in de uitoefening van hun functie. Medewerkers van Stichting Move worden beloond volgens de beloningsregeling van de cao Sociaal Werk.