Asset 7Asset 3Asset 4

Wil jij kinderen laten ontdekken dat ze de wereld kunnen veranderen? Doe dan mee met Move! Bekijk hieronder hoe jij als vrijwilliger, school of partner kunt meedoen. Meteen contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn om mee te doen met Move.

Meedoen Als student Of Young professional

Wil jij naast je studie of werk een maatschappelijke bijdrage leveren, je talenten ontwikkelen, je netwerk vergroten en daarmee werken aan je cv? Dan is een Move-project iets voor jou!  Je kunt op twee manieren meedoen.

In onze BASISSCHOOLPROJECTEN help jij kinderen uit een minderbedeelde wijk in jouw stad om iets moois voor elkaar te krijgen in hun eigen buurt. Dit kan bijvoorbeeld een dinershow zijn voor ouderen of het maken van een graffitikunstwerk! Daarnaast geef je de kinderen een kijkje in het leven van een student. Bijvoorbeeld door een bezoek aan de universiteit of hogeschool.  Een project doe je samen met vier andere studenten en duurt 4 tot 6 maanden, waarin je per week ongeveer 2 tot 4 uur bezig bent.

Of zet je in voor MOVE YOUR WORLD. Met dit project komen vmbo-leerlingen vanuit hun eigen ideeën en talenten in actie voor een ander. Jij begeleidt hen daarbij; je wordt door ons opgeleid als coach en krijgt verschillende trainingen op het gebied van didactische en coachingsvaardigheden. Je helpt de leerlingen met het verkennen van hun talenten, het bedenken van een actie en je viert samen met hen het behaalde succes. Je kunt al meedoen als je je 6 dagen per jaar kunt inzetten.

Meedoen als basisschool

Ben jij basisschooldocent en wil je dat jouw leerlingen hun talenten ontdekken en zich leren inzetten voor hun omgeving? Dan is een project met Stichting Move iets voor jouw school!

Meedoen als vmbo

Ben jij vmbo-docent en op zoek naar een concrete invulling van burgerschapsvorming op jouw school? Wil je jouw leerlingen helpen ontdekken welke talenten ze hebben en hoe ze die in kunnen zetten voor een ander? Dan is Move your world iets voor uw school!

SAMENWERKEN MET MOVE

Wil je als bedrijf, ondernemer, instelling of particulier de leefbaarheid en samenhang in een wijk helpen vergroten? En de talenten van kinderen helpen ontwikkelen? Bekijk dan snel de mogelijkheden om met ons samen te werken of Vriend van Move te worden. Je kunt natuurlijk ook meteen contact met ons opnemen om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken!

Welkom! De website van Move gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met onze cookies.