Wil jij kinderen laten ontdekken dat ze de wereld kunnen veranderen? Doe dan mee met Move! Bekijk hieronder hoe jij als student, school of partner kunt meedoen. Meteen contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn om mee te doen met Move.

Meedoen als student

Wil jij samen met kinderen iets moois creëren voor hun buurt en zo je eigen project leren managen? Wil je als bestuur jullie vereniging op de maatschappelijke kaart zetten en jullie leden een mooie kans bieden? Start dan een eigen Move-project vanuit je studentenvereniging!

Meedoen als school

Wilt u kinderen hun talenten laten ontwikkelen, inspireren om hun ideeën te realiseren en introduceren in de wereld van studenten? Dan is een project met Stichting Move iets voor uw school!

Meedoen als partner

Wilt u als bedrijf, ondernemer of instelling de leefbaarheid en samenhang in een wijk helpen vergroten? En de talenten van kinderen helpen ontwikkelen? Word dan nu maatschappelijk partner van Move!

Move your world op het vmbo

Move breidt uit naar het vmbo! Bent u vmbo-docent en op zoek naar een concrete invulling van burgerschapsvorming op uw school? Wilt u uw leerlingen helpen ontdekken welke talenten ze hebben en hoe ze die in kunnen zetten voor een ander? Misschien is Move your world dan iets voor uw school!