ONS Verhaal

De geschiedenis van Move begint in 2009. De stichting werd toen opgericht door studenten van roeivereniging Orca in Utrecht. De aanleiding was een succesvol project in de wijk Hoograven, waarin kinderen en studenten zich samen inzetten voor de buurt. De twee groepen, die normaal gesproken niet met elkaar in aanraking kwamen, leerden elkaar kennen en zagen wat ze samen konden bereiken. Na dit succes besloten Thekla, Michiel en Hanneke om stichting Move op te richten. Het uiteindelijke doel was om door heel Nederland projecten te starten en dat is gelukt! Maar we blijven groeien. Sinds het voorjaar van 2018 bieden wij ook projecten aan voor vmbo-leerlingen.

Het speeltoestel 'aeroplay' dat in het eerste Move-project gerealiseerd werd door kinderen en studenten.

Vacatures

Wil jij ook aan de slag bij Move? Bekijk dan onze vacatures voor meer informatie en om te solliciteren.

Het team

Move bestaat uit een jong en ambitieus team dat zich met veel betrokkenheid en enthousiasme inzet voor het bereiken van onze doelstellingen. We hechten veel waarde aan de persoonlijke groei van onze medewerkers. Samen met de grote groep studenten die zich vrijwillig inzet binnen onze projecten zorgen zij ervoor dat we inmiddels al tien jaar projecten opzetten door heel Nederland.

Medewerkers

Camiel Selker

Len Tibben

Jaarverslag & ANBI-status

We brengen ieder jaar een jaarverslag uit. Het meest recente verslag vind je hier.

Jaarverslag 2020 stichting Move

Stichting Move is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).