ONS Verhaal

De geschiedenis van Move begint in 2009, toen de stichting werd opgericht door studenten van roeivereniging Orca in Utrecht. De aanleiding was een succesvol project in de wijk Hoograven, waarin kinderen en studenten zich samen inzetten voor de buurt. De twee groepen, die normaal gesproken niet met elkaar in aanraking kwamen, leerden elkaar kennen en zagen wat ze samen konden bereiken. Na dit succes besloten Thekla, Michiel en Hanneke om Stichting Move op te richten met als uiteindelijke doel om door heel Nederland Move-projecten te starten.

Het speeltoestel 'aeroplay' dat in het eerste Move-project gerealiseerd werd door kinderen en studenten.

Vacatures

Wil jij ook aan de slag bij een van de leukste en meest ambitieuze organisatie van Nederland? Bekijk dan onze vacaturesite voor meer informatie en om te solliciteren.

Het team

Move bestaat uit een jong en ambitieus team, dat zich met veel betrokkenheid en enthousiasme inzet voor het bereiken van onze doelstellingen. We hechten veel waarde aan de persoonlijke groei van onze medewerkers. Samen met de grote groep studenten die zich vrijwillig inzet binnen onze projecten zorgen zij ervoor dat we inmiddels al bijna 10 jaar projecten opzetten door heel Nederland.

Medewerkers

Algemeen bestuurslid

Len Tibben

Jaarverslag & ANBI-status

We brengen ieder jaar een jaarverslag uit. Het meest recente verslag vind je hier.

Stichting Move is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).